joi, 14 ianuarie 2010

Sa ma prezint...



Probabil că o prezentare ar începe, de obicei, cu numele, vârsta şi alte informaţii de bază. Dar eu încep direct cu miezul aşa că dacă sunteţi persoane puţin pe gustul meu v-aş sfătui să nu încercaţi să mă aborbaţi. Cel mai mult îmi place gluma...Nu ştiu dacă aţi mai auzit aşa ceva sau dacă vi se pare ciudat însă aşa este. Aş putea să râd in continuu o zi întreagă sau mai mult însă să vă spun adevărul nu am încercat niciodată:D. După aş putea să mă laud cu ambiţia mea fără limite care nu ţine cont de nimic şi mai ales nu ţine cont de mijloacele prin care se îndeplineşte:">.
Persoanele îngâmfate, fără limite, cu multă îndrăzneală şi mai ales persoanele PROASTE(scuzaţi de exprimare) mă enervează la culme. Nu mai deschid subiectul cocalarilor şi pitzipoancelor care sunt primii pe listă.
Cel mai mult îmi place muzica comercială, fiind de obicei foarte schimbătoare însă în momentul de faţă pot să spun că o ascult non-stop pe Lady Gaga, mai ales că îmi place felul ei de a aborda lucrurile şi cu câtă simplitate le spune, dar nu pot să nu spun despre felul ei unic de a fi, în special în îmbrăcăminte, cu care mă uimeşte tot timpul.
Mai adaug faptul că sunt o persoană narcisistă. Adică pur şi simplu MĂ ADOR:X. De fiecare dată când am ocazia mă uit în oglindă şi îmi spun în minte cât de drăguţă sunt:D. Până acum puţin timp nu am vrut să recunosc însă până la urmă am trecut de negare si am trecut la acceptare:P.
Mereu mă gândesc că nu am timp pentru toate lucurile pe care vreau să le fac. Încă mă mir că am găsit timp pentru a face acest blog. Şi mai am şi darul de a uita mereu ceva important ce vreau din tot sufletul să fac.
Acum am în plan teatrul aşa că sper să nu îmi mai schimb planurile de viitor. Mulţi mi-au spus că am talent dar nu sunt sigură pe mine că voi putea să mă ţin de această carieră.
Acum la sfârşit spun că numele meu este Diana dar îmi puteţi spune simplu : D.:*

Delightfull
Independent
Amazing

Naturally

Ambitious