joi, 13 mai 2010

13.05.2010

Astazi a fost o alta zi plina de bucurii si dezamagiri, iar toate amestecate laolalta fac ca aceasta zi sa fie memorabila. Pe langa lucrurile obisnuite pe care le fac zilnic, am avut grija ca sa fie si ceva special...
In primul rand, astazi a fost aniversarea unui foarte bun prieten, pe care tin sa il felicit inca odata! Orele au curs greu si parca nu se mai sfarseau...ma rog...pana la urma s-au sfarsit. La ultima ora mi-am urmat programul zilnic, adica o fuga cu prietenele la terasa. Chiar ma gandesc, ce m-as face fara ele, ar mai fi viata mea asa de frumoasa? As mai avea o pofta atat de mare de adrenalina? Dar norocul mi-a suras de cand am gasit-o pe cea mai buna prietena a mea(My love'R) si cu ajutorul ei am putut sa gust din fiecare particica a vietii, fie dulce sau amara.
Apoi, repede am fugit spre scoala, timp in care am primit si acea "veste proasta" pe care o avem zilnic. Telefonul a sunat si mi-a dat BOMBA zilei...am ramas socata iar dupa cateva secunde lacrimile pur si simplu m-au coplesit...Incercam sa ma opresc, dar nu puteam. Si inca un motiv sa le multumesc prietenelor... au fost inca odata alaturi de mine.
Acum ziua este abia la amiaza si sper sa apara spre seara si ceva care sa ma aline mai tare...o persoana care sa reuseasca sa imi lumineze aceasta zi...Sau poate nu ar trebui sa astept asta? Este o dorinta care nu se indeplineste decat in basme?