luni, 21 iunie 2010

duminică, 20 iunie 2010

Draga mea verişoară


Am căutat mult timp
La fete apropiate
Eterna ta prietenie.
Xenoblastul meu nemuritor,
Am să te iubesc mereu,
Nu am să te uit vreodată
Deşi ne mai certăm câteodată.
Rar ţi-am spus,dar tu eşti
Alexandra mea pe veci.



Love Poem

Când sufăr,zâmbesc.
Când plouă,răsar.
De-ar bate vântul,

Mai tare,

Aş zbura.

De-ar fi zbuciumate valurile,
M-aş răni,
Dar nemărginirea lor
M-ar vindeca.
Când totul e ciudat,
Eu sper...

Când norii se-nvârtesc

Eu zbor.

De-aş fi o stea,

M-aş bucura.

De-aş fi o floare,

Aş medita,pentru că

Gândul meu

Să ajungă undeva,

Departe...

La inima ta!

sâmbătă, 19 iunie 2010

Destin

Zboară!
Fără mine...
E rândul meu să fug de tine!

Să fii pur..

Eu cred în tine!

Să-i priveşti în ochi...

Eu ţin la tine!

Să ai speranţă...

Eu voi răbda!

Să vorbeşti cu inima...

Eu te voi auzi!

Să fii puternic...

Eu voi zâmbi pentru tine!

Nu privi în urmă
..
Eu mă voi ascunde!

Priveşte înainte

Dar nu renunţa

La destinul de catifea!

Nu uita...


Nu uita cum că
Seninul cerului în aştri e
Şi nu uita că-n lacrimi
E taina ochilor albaştri.

Şi nu uita că-n ceruri
E o sfântă bogăţie,
Ce se scufundă-ntr-o adâncă veşnicie.

Nu uita că-n văzduhul plin
De-a nopţii luminoasă ploaie
Se arată luna îmbrăcată
În lungi,mari,mândre straie.

Şi nu uita să simţi mireasma
Florilor nemuritoare
Ce trec pe malurile râurilor
Înfloritoare...

vineri, 18 iunie 2010

Lady Gaga



Acum aproximativ un an, dacă intrebai Cine Este Lady Gaga, nimeni nu ştia că există aceasă persoană. Acum dacă întrebi, toată lumea ştie de ea...Într-adevăr, are voce şi s-a făcut remarcată prin felul ei de a fi...Însă, vedetele care au apărut cât şi înainte cât şi după ea au început să copie acest stil unic al ei(ex:Beyonce,Christina Aguilera, Anda Adam,Xonia etc.)...Şi se copie atât de mult, încât acum orice ar scoate Lady Gaga nu ne poate uimi mai mult ca la început(deşi trebuie să recunosc că videoclipul piesei Alejandro încă şochează).
Acum, ca să dau dovezi pentru ce am spus mai sus v-am pus câteva imagini, iar acum vă las şi videoclipul piesei Alejandro, piesă care mie personal îmi place foarte mult.Enjoy!





Rihanna




















Am menţionat de mai multe ori că sunt fan Rihanna. Acum aş dori să argumentez de ce. Sincer? Prima oară am remarcat-o datorită frumuseţii ei. Trebuie să recunoaştem că toţi prima oară asta am remarcat. Apoi am început să îi ascult piesele şi versurile ei pur şi simplu mă fac să simt exact ceea ce melodia vrea să spună. După asta, am remarcat glasul ei care m-a impresionat. Nu o fi cea mai bună cântăreaţă din lume, şi poate nici cea mai frumoasă femeie dar ea are toate acestea combinate, ceea ce o face extrem se specială.
Nu cred că voi înceta vreodată să fiu fan al ei şi tot ceea ce mai doresc de la ea este să o văd ca actriţă. Consider că ar fi una foarte bună, şi trebuie să spun că scurta ei interpretare din filmul Bring It On: All or nothing a fost bună.
Sper că v-am convins şi pe voi că ea este un idol bun pentru orişicine şi că nu face parte din grupul vedetelor care s-au lansat prin prostime...!

Şi vine vara...



A început mult aşteptata vacanţă de vară...La ce să ne aşteptăm vara asta? Să sperăm că litoralul românesc nu va fi iar plin de manele, hamsii şi mititei. Să sperăm că vara asta va fi una frumoasă, curată şi plină de distracţie! În ciuda tuturor dezavantajele, eu sincer vă recomand tuturor litoralul românesc, fiţi mândrii de ţara voastră aşa cum e ea şi credeţi-mă că aici vă veţi distra mult mai bine...

Fericirea












Ce este fericirea? În dicţionar scrie: este o stare de bine pe care un om o manifestă atunci când un lucru bun i se întâmplă. Dar chiar suntem fericiţi pentru fiecare lucru bun care ni se întâmplă? Dimineaţa când ne trezim suntem fericiţi pentru că mai avem de trăit o zi? Atunci când mergem suntem fericiţi pentru că suntem sănătoşi?

Deja aceste lucruri nouă ni se par normale, însă cei care ştiu că nu este aşa de uşor chiar ştiu să se bucure de fiecare lucru în parte. Normal, fericirea o găsim oriunde lângă noi!

joi, 17 iunie 2010

Negruzzi







Aici este toată magia celor patru ani de gimnaziu, aici sunt cele mai importante persoane din viaţa mea, aici s-au întâmplat cele mai amuzante şi frumoase amintiri de până acum. Gândul că totul se va sfârşi mă sperie grozav, acel necunoscut ce mă aşteaptă este cel mai mare coşmar al meu şi acum, de când am terminat şcoala, în fiecare zi mă gândesc unde mă va conduce soarta...

Noi Trei[:X]





Va iubesc Fetelor:X!

Me and My Love'R


Cred că toată lumea ştie deja că eu şi Roxana suntem cele mai bune prietene, ne cunoaştem din clasa întâi şi am trecut prin toate greutăţile vieţii împreună.
Orice s-ar întâmpla, noi vom rămâne mereu împreună, pentru că ştim că niciodată nu va apărea un lucru care să ne despartă.
La noi totul se împarte în doi, ce are una are şi cealaltă. Gusturile la noi se aseamănă foarte mult: suntem doi raci, mari fane Rihanna şi franceză şi cu glume particulare:).
Tot ce îmi doresc în continuare e să rămânem împreună, chiar dacă multe lucruri ne presează.

joi, 13 mai 2010

13.05.2010

Astazi a fost o alta zi plina de bucurii si dezamagiri, iar toate amestecate laolalta fac ca aceasta zi sa fie memorabila. Pe langa lucrurile obisnuite pe care le fac zilnic, am avut grija ca sa fie si ceva special...
In primul rand, astazi a fost aniversarea unui foarte bun prieten, pe care tin sa il felicit inca odata! Orele au curs greu si parca nu se mai sfarseau...ma rog...pana la urma s-au sfarsit. La ultima ora mi-am urmat programul zilnic, adica o fuga cu prietenele la terasa. Chiar ma gandesc, ce m-as face fara ele, ar mai fi viata mea asa de frumoasa? As mai avea o pofta atat de mare de adrenalina? Dar norocul mi-a suras de cand am gasit-o pe cea mai buna prietena a mea(My love'R) si cu ajutorul ei am putut sa gust din fiecare particica a vietii, fie dulce sau amara.
Apoi, repede am fugit spre scoala, timp in care am primit si acea "veste proasta" pe care o avem zilnic. Telefonul a sunat si mi-a dat BOMBA zilei...am ramas socata iar dupa cateva secunde lacrimile pur si simplu m-au coplesit...Incercam sa ma opresc, dar nu puteam. Si inca un motiv sa le multumesc prietenelor... au fost inca odata alaturi de mine.
Acum ziua este abia la amiaza si sper sa apara spre seara si ceva care sa ma aline mai tare...o persoana care sa reuseasca sa imi lumineze aceasta zi...Sau poate nu ar trebui sa astept asta? Este o dorinta care nu se indeplineste decat in basme?

joi, 14 ianuarie 2010

Sa ma prezint...



Probabil că o prezentare ar începe, de obicei, cu numele, vârsta şi alte informaţii de bază. Dar eu încep direct cu miezul aşa că dacă sunteţi persoane puţin pe gustul meu v-aş sfătui să nu încercaţi să mă aborbaţi. Cel mai mult îmi place gluma...Nu ştiu dacă aţi mai auzit aşa ceva sau dacă vi se pare ciudat însă aşa este. Aş putea să râd in continuu o zi întreagă sau mai mult însă să vă spun adevărul nu am încercat niciodată:D. După aş putea să mă laud cu ambiţia mea fără limite care nu ţine cont de nimic şi mai ales nu ţine cont de mijloacele prin care se îndeplineşte:">.
Persoanele îngâmfate, fără limite, cu multă îndrăzneală şi mai ales persoanele PROASTE(scuzaţi de exprimare) mă enervează la culme. Nu mai deschid subiectul cocalarilor şi pitzipoancelor care sunt primii pe listă.
Cel mai mult îmi place muzica comercială, fiind de obicei foarte schimbătoare însă în momentul de faţă pot să spun că o ascult non-stop pe Lady Gaga, mai ales că îmi place felul ei de a aborda lucrurile şi cu câtă simplitate le spune, dar nu pot să nu spun despre felul ei unic de a fi, în special în îmbrăcăminte, cu care mă uimeşte tot timpul.
Mai adaug faptul că sunt o persoană narcisistă. Adică pur şi simplu MĂ ADOR:X. De fiecare dată când am ocazia mă uit în oglindă şi îmi spun în minte cât de drăguţă sunt:D. Până acum puţin timp nu am vrut să recunosc însă până la urmă am trecut de negare si am trecut la acceptare:P.
Mereu mă gândesc că nu am timp pentru toate lucurile pe care vreau să le fac. Încă mă mir că am găsit timp pentru a face acest blog. Şi mai am şi darul de a uita mereu ceva important ce vreau din tot sufletul să fac.
Acum am în plan teatrul aşa că sper să nu îmi mai schimb planurile de viitor. Mulţi mi-au spus că am talent dar nu sunt sigură pe mine că voi putea să mă ţin de această carieră.
Acum la sfârşit spun că numele meu este Diana dar îmi puteţi spune simplu : D.:*

Delightfull
Independent
Amazing

Naturally

Ambitious